2012. március 3., szombat

Xbox Classic +játékok 6" TFT monitorral !!! RITKA! - Jelenlegi ára: 27 990 Ft -

Eladó a képen látható Extra felszereltségű Xbox Classic játékkonzol csomag minden eredeti tartozékával +6db eredeti remek játékkal és egy igen Ritka rácsúsztatható 6"-os TFT monitorral! A játékkonzol ahogyan a képeken is látható tökéletesen működik és teljesen Újszerű,  karcmentes állapotban van! Szétszedve, babrálva sosem volt! A géphez jár egy eredeti DVD távirányító és vevőegység is, amellyel DVD filemeket lehet lejátszani a gépen, tehát lényegében hordozható DVD lejátszóként is üzemel a monitorral együtt használva!
Játékok:  Halo,  Splinter Cell, Need for Speed Underground 2, Conflict Global Storm, The Matrix, 50 Cent Bulletproof.
Tartozékok: 1db eredeti új állapotú Xbox kontroller, 1db eredeti Xbox TV/AV kábel (ha valaki a monitor helyett TV-re akarja kötni), 1db DVD távirányító a hozzátartozó infrás vevőegységgel, 1db 6"-os color TFT monitor,  1db hálózati kábel. A monitor egy 12V-os DC adapterrel működik, amit a vevőnek kell beszerezni hozzá (nem egy nagy összeg... ) A termék Fix áras tehát azonnal elvihető, nem kell megvárni az aukció végét!
Személyesen Győrben vehető át. Illetve a mindenkori postai díjszabás szerint postázok. A termék kifizetésére egy hetet várok, de a nyertest megkérem, hogy 3 napon belül jelentkezzen, különben a terméket újra felrakom és negatívot adok. Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon.
Nézze meg a többi termékeimet is, mert rengeteg más Nintendo, Sega, Game Boy, Playstation, Xbox konzolt és játékokat is találhat. Köszönöm!


Jelenlegi ára: 27 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 21:13
. Xbox Classic +játékok 6" TFT monitorral !!! RITKA! - Jelenlegi ára: 27 990 Ft

Fontos