2012. február 22., szerda

Close2you: Rapszódia kéjgolyók - viola - Jelenlegi ára: 6 990 Ft +


AbiNet Shop
Leí rá s: A Close2you termékek segítségével az erotika új hangjait szólaltathatod meg, így minden egyes kéjes óra olyan lehet, akár egy buja hangverseny.
Az összes darab igazi mestermű, ami különleges kialakításának köszönhetően intenzív, lényegretörő stimulálást biztosít. A szexcentrikus forma és a visszafogott design tökéletesen kiegészítik egymást.
A rapszódia kéjgolyók formája igazán fantáziadús: a gömbök úgy csüngenek a kötélen, akár a hangjegyek. Vaginális, vagy anális játékokhoz is kiválóan alkalmas a három különböző méretű golyónak köszönhetően. Az orvosi szilikonnal bevont kényeztető belsejében található 1-1 fém golyó által elindított masszázs biztosítja a megfelelő stimulálást, és a hüvelyizmok fittségét.
Csendes, könnyen tisztítható kialakítás.
Teljes hossza 21, 5cm, átmérője 2, 5-3, 5cm. Viola színben.
Az izgatóhoz kizárólag kifogástalan minőségű, több szempontból tesztelt anyagokat használtak fel, így teljes nyugalommal használhatod, hiszen irritáló anyagtól mentes (hypoallergén), bársonyos és könnyen síkosítható. A termékhez mellékelünk egy törlőkendőt és egy 7, 5ml-es bizsergető, izgató hatású síkosítót. Valamint mellékelünk a csomaghoz egy rugalmas szilikongyűrűt, hogy ne csak az előjáték legyen muzikális, hanem az együttlétek is. A gyűrűnek köszönhetően a férfi mindig csúcsformában lehet. (A gyűrű átmérője 3cm - rugalmas).
A grandiózus együttlétek utánra is gondoltunk, hiszen miután a hangverseny elcsendesedett a kényeztetők diszkrét és higiénikus tárolására egy gyönyörű bársonytáskát adunk, hogy a hangszer abban várja a következő koncertet.
Né zd meg a tö bbi termé keimet is.
#301805@376783


Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-21 21:24
. Close2you: Rapszódia kéjgolyók - viola - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Fontos